Should I stay or should I go

Læderkjole

Jeg var til veninde tøjparty i februar hvor jeg fik solgt, byttet og købt en del. Jeg elsker at være til tøjparty for det man ikke kan bruge er der andre som synes er fedt og omvendt, så der blev byttet en del. En af tingene jeg fik hapset var denne læderkjole fra Diesel. Faktisk har den været min for 4 år siden, men jeg købte den tilbage igen 🙂 Så det er en gammel sag, men snittet i kjolen er ikke mindre en fantastisk. Stykket foran brystet er læder skåret ud som net og rygpartiet er med snører, så den kan strammes helt til i taljen. Kræver en som vil gøre det for en. Eneste minus er at jeg synes den er en del nedringet til mig efter min smag. Har I nogen gode forslag til hvad man kunne style den med?

2 Kommentarer

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Should I stay or should I go