Playing with dresses part two

Playing with dresses part three


kjoler h&m, gladiator stiletter Zara, leopardbælte h&m, clutch Night by DayBirgerEtMikkelsen
Jeg købte den blomstret kjole til fuldpris i h&m og fandt den samme kjole til halvpris i en anden butik næsten en måned senere. Købte den jeg så til halvpris og skyndte af returnere den jeg havde givet fuld pris for inden returretten ville være forbi dagen efter. Så jeg sparede lige halvdelen. Længe leve h&m bytteservice på de 30 dage.
Jeg har stylet den med mit leopardbælte og gladiatorsandaler for at bryde det søde.
Kjolen kan varieres meget i udtryk ved at skifte bælter, sko, accessories. Kjolen har tre lag tylskørt så man kan give kjolen et ret så struttende udtryk forneden. Her på billedet ligger tyllet fladt ned og til trods for det er der stadig strut i kjolen. Da jeg tog billedet kom jeg til at associere mig på SJP i Sex and The City. Det mindede lidt om hendes stil.
Frynsekjolen har jeg købt i h&m i efteråret. Jeg havde den på til en fødselsdagsfest og fik så mange komplimenter for den. Jeg havde mine lilla stiletter på til festen for at bryde det alt for klassiske charleston look. Her har jeg mine gladiatorstiletter på og jeg synes det virker fint her også.

Del en tanke

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Playing with dresses part two