Nearly Summer

Running Time

Photobucket

Jeg prøver så vidt at komme ud og løbe når jeg er på ferie. I denne ombæring er det blevet til hveranden dag hvilket jeg er godt tilfreds med. Jeg løber ikke så lang en rute, da vi oftest sover længe om morgenen og vi oftest har planer for hvad vi skal lave i vores ferie. Det bliver som oftest en tur ned til legepladsen ved stranden også op og ned af strandbredden. En fantastisk tur fordi luften er frisk og man kan høre vandets brusen. I går besluttede jeg efter løbeturen at tage en dukkert i vandet, så det var hjem lige at strække ud. Sønnike ville med, men vi måtte begge sande at vandet liiige var en anelse køligere end hvad vi lige forventede. Så det blev bare til et soppetur for fødderne langs stranden og kaste med sten ned i vandet fra badebroen.

Mit løbetøj er fra GORE Runningwear, sportsbh Casall og løbeskoene er NIKE. Det er et par ældre løbesko, som jeg efterhånden har tilbagelagt flere kilometer. De er fast hos mine svigerforældre, hvilket var ret praktisk denne gang, da jeg havde glemt mine løbesko hjemme 🙂

2 Kommentarer

  • Marie

    Det godt at se Chau ;-)Jeg håber at I nyder ferien! – Du er jo som altid pæn velklædt!Kh Marie

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Marie,Tak for hilsen. Håber vi ses inden du rejser til Amerika.KH Chau

    Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nearly Summer