It is cold outside

feeling warm

Jeg så sådanne ud udenfor. Jeg havde pakket mig godt ind, da jeg skulle med toget og metroen i dag. Jeg har været i København, så istedet for at tage bilen derind, valgte jeg at parkere den ved den ærmeste s-tog station og derefter taget toget og metroen. Så slap jeg for at skulle tage stilling til P-helvede i indre København.

Dynefrakke fra Juicy Couture, pelshat fra Baum und Pferdgarten, halstørklæde fra Monki, læder kørehandsker (tror de er fra Zara eller Mango)
Min dynefrakke er en af de bedste investeringer indenfor overtøj jeg har gjort mig. Den var dyr, men den er en sikker vinder når det er rigtigt koldt udenfor. Jeg har aldrig frosset de gange jeg har haft den på. Den er utrolig let og selvom det er en dynefrakke føler jeg mig ikke som en michelin. Den er ret girlie med pufærmerne, velourbæltet og guldknapperne foran og ved ærmerne. Der hører også en stor hætte med pels med frakken, som jeg har lynet af i dag. Sidst men ikke mindst så har den lommer som er foret med fleece. Jeg elsker lommer 🙂
Denne frakke kombineret med min pelshue, så er jeg bare pakket godt ind.

7 Kommentarer

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

It is cold outside