Pastel

pastel farver i det kolde

cardigan hm trend, lædernederdel stella forest, sandaler pieces

Det var alt for koldt at tage et outfit billede udenfor i dag, især i dette outfit. Så det bliver altså indendørs hvor jeg hurtigt lige tog de to nye ting i pastelfarver jeg har købt på sammen. Normalt er jeg ikke så glad for sko med remme eller andet som går hen over anklen fordi jeg synes det “skærer” benet over visuelt og man får kortere ben. Og da jeg fra naturens hånd ikke har meterlange ben, så er det sådanne nogle små tips man må læne sig op imod 🙂 Men jeg synes det går med disse, fordi de er i rosa pudderfarvet og går næsten i med huden og ikke “skærer” over på samme måde, hvis det havde været en i en mørk nuance. Jeg kan godt lide “skaftet” på dem fordi sandalen bliver lidt mere rå end hvis det havde været uden. Jeg synes de vil være fine til arbejdssammenhænge – de er neutrale enkle og ikke for høje.
Hvad synes du – er de en keeper or no-go?

Jeg har aldrig før købt sko fra mærket Pieces og vil høre om der er nogen som har erfaringer med sko derfra?

Jeg glæder mig meget til foråret og det lunere vejr kommer…

ps. man kan se at jeg har fået huehår af at gå med hue idag, for det er helt fladt foroven 🙂

2 Kommentarer

  • Anonymous

    Hej igen, Flotte sko… jeg ville beholde dem uden tvivl. Jeg er vild med nude og ville ønske at jeg også kunne finde dem i min størrelse…Mange hilsner fra Henriette

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Henriette,Jeg tror også det ender med at beholde dem :-)Du kan ringe til Vila i Ballerup og høre om de har flere tilbage i diin str. hvis du er interesseret i dem./Chau

    Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pastel