Avatar

Sonia Rykiel striber


Strikblusen med striberne er det eneste stykke tøj med striber jeg fik med hjem fra Sonia Rykiel kollektionen til mig selv.
Jeg synes blusen er ret lækker for den er vid i snittet og i 100% blød tynd uldkvalitet. Jeg er vild striber og disse bliver omvendt sort/hvid forneden. Denne bluse var foruden den pinkfarvede blazer det item jeg også havde udset mig hjemmefra. Det er nemlig en god basisting i garderoben og striber går som bekendt ikke af mode. Nice til prisen på 249,-

Jeg vil bl.a. bruge den med min hvide vintage blazer.

8 Kommentarer

 • Se nu begynder jeg at ærge mig lidt over jeg ikke var inde og kigge på S.R pour H&M. Den bluse er dejlig og er rigtig flot på dig!http://scarlettswonderland.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den klær dig virkelig godt:) Det var også et af de få styles, jeg ville have købt. Men eftersom jeg bor lidt for langt væk fra en af de 4 H&M butikker, som sælger tøjet, og var for langsom til at bestille den over nettet, har jeg ikke fået den endnu:( Men hvem ved? Måske kommer den i deres online shop igen:) Jeg må krydse fingre så. Men ville lige hører hvordan kvaliteten er?sabine-yvonne.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Miss Scarlet,mon ikke du kan finde den i hm?Hej Sabine Yvonne,Det er en rigtig fin kvalitet. Den er i en luftig tynd strikkvalitet i 100% uld, som ikke kradser. Det er en fin pris for sådanne en bluse i den kvalitet. Denne trøje blev også udsolgt som noget af det første den aften jeg var til eventen.Jeg håber det lykkedes dig at få fat i den. Min er forresten en str. S og den er baggy./Chau

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej! den er pæn! Jeg havde også luret på den men gad ikke blive revet med af endnu en H&M-samarbejdshype, så jeg satser på, at der er nogle der har shoppet for meget og leverer den tilbage, så jeg kan få fingre i den senere. (Jeg var nemlig meget overrasket over, hvor meget Jimmy Choo der blev tilbageleveret)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Oka tusind tak:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ved du om de stadig har den i butikkerne (den stribede strik i sort og hvid)?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har ikke set den siden eventen og på hm online er den også blevet revet væk. Prøv at se om den evt. ikke kommer tilbage online fra folk som returnerer den.held og lykke med jagten!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Avatar