Pink splash!

the shorts

Her er jeg med de sorte shorts og sandaler fra Sonia Rykiel. T-shirten er fra hm divided øko kollektion.
Jeg tror shorts bliver et hit til sommer – jeg elsker det maritime vibes over dem. De kan sagtens bruges nu med et par strømper indeni. De er lavet i strik bomuld. Jeg synes de så store ud da jeg stod med dem, men jeg er en normal en str. xs så jeg tog en str. xs og de passer mig fint.
shorts: 249,-
sandaler: 399,-
t-shirt: 60,-

6 Kommentarer

 • Ej hvor er de cool de shorts.. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dejligt, du lige kommer med en anmeldelse. Har også selv bestilt shorts, men skal lige prøve dem på først. De ser nu fine ud til dig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Gossip Girl,ja, jeg synes også de er fine. De virker tidsløse og kan bruges lang tid frem.Hej Beam,Jeg synes shorts har en fin kvalitet. De er i kraftig strik kvalitet, faktisk samme kvalitet som jakken. 100% bomuld./Chau

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg bestilte shortsene i går aftes:) Og glæder mig allerede til de kommer. Ville lige spørge dig om du evt. har set den pastel lyserøde kjole med flæser og den sorte halterneck? Den er nemlig lige kommet i deres online shop igen, men jeg ved ikke helt om den er for lys i farven eller hvordan kvaliteten i den er? Så ville lige høre hvad du synes om den?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • hej Sabine,Shorts er rigtige gode i kvaliteten. Jeg har dog ikke set eller mærket kvaliteten på de ting du nævner, da de ikke havde min interesse.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Oka:) Det er bare i orden.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pink splash!