På vej...

Hvor blev sommeren af?

strik monki, stribet bh sonia rykiel for h&m, sorte skinny h&m, sandaler bianco, jakke second hand, halssmykke faa h&m, taske pieces

Sommeren forsvandt lige pludselig i dag og man blev vækket af en morgen hvor regnen silede ned. Og den gjorde den det meste af dagen og endda på en mandag. Æv! Til trods for regnen så var jeg stædig og havde besluttet mig for at have sandaler på og uden strømper.
Til gengæld har jeg haft en god dag til trods for at jeg ikke havde fået mindre end 5 timers søvn. De sidste 5 dage er jeg gået ret sent i seng. Men jeg nåede en masse på arbejde og fik løst rigtige mange nye opgaver, men mærkeligt nok var jeg utrolig klar i hovedet. Og tingene lykkedes for mig heldigvis. Jeg var lidt overgearet pga. trætheden. Jeg var sådanne i et fredagsmood agtigt stemning. Så nu vil jeg se om jeg kan komme tidligere i søvn for at få indhentet lidt af det forsømte. Kan man det?

Del en tanke

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

På vej...