Lørdag i afklippede lædershorts

På vej…

t-shirt schiesser, camouflagebuks og skullbælte second hand, sandaler bianco

Gårsdagens outfit hvor jeg er på vej til træning i nærheden af mine forældre. Lillemanden blev nemlig sat af hos dem, mens manden, brormand og jeg fik trænet så sveden piblede frem. Hver gang jeg har været til træning minder det mig om hvor godt jeg får det i hele kroppen og alligevel synes jeg at det kan være en kamp at komme afsted. Kender I ikke også det?

Efter træning tog vi ud for at spise sushi på en nærliggende sushi restaurant. Mens jeg bestilte sushi, tog manden i Føtex for at handle ind … bl.a. til hjemmelavede burger. Sushi til søndagsbrunch er bare luksus!

Del en tanke

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lørdag i afklippede lædershorts