New In // nude blazer

denim denim denim

foto: chloé og d&g

Denim er bare cool og giver et dejligt underspillet look. Og jeg synes at spotte en nude blazer i midten, så helt late er jeg vist ikke med den der nude blazer trend 😉

Nå, jeg er den som er smuttet. Jeg har en frokost aftale med sushi på programmet i København med en af pigerne jeg mødte til den sidste polterabend. Vi havde det så hyggeligt sammen og har samme humor, så vi fik virkelig brugt vores latter muskler sidst. Vi blev enige om at at vi skulle ses igen med den anledning at vi skal fejre os selv. Vi havde nemlig begge fødselsdag i juni, så det er anledningen 🙂 Manden er kommet hjem fra Bruxelles sent i går aftes, så nu er det hans tur at få huset for sig selv, for lillemanden er stadig på bedsteforældre ferie.

Del en tanke

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New In // nude blazer