New In // ACNE

Last Friday in Silk and Leather

silkekjole fra hilfiger, lædervest fra nué, sølvsandaler fra oasis
Min silkekjole med guldtråd fra Hilfiger valgte jeg at have på i fredags, fordi jeg trængte til noget casual og luftigt. Det var casual Friday og det var varmt, så outfittet var perfekt til dagen. Jeg er faktisk på vej ud af døren lige inden disse billeder blev taget. Så hvis du er virkelig skarp, kan du se at jeg har min bilnøgle i den ene hånd og hvis man er endnu mere skarp kan man faktisk se nøgleringen som afslører bilens mærke 🙂 ej, det er faktisk lidt svært at se. Men jeg kan afsløre at det begynder med W.

Del en tanke

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New In // ACNE