Louise Goldin for Topshop Stilet

Nué Notes Erika Dress For Sale

Jeg fik denne skønne kjole med posten, men den er desværre er den lige en tand for stor. Det er ikke noget jeg ikke kan leve med, men hvis der er en læser som kunne være interesseret i den så er den til salg 🙂 Den er i str. 38 og har en nypris på 800,- Jeg gav dog 150,- for den hos Nué udsalget. Så jeg vil sælge den for det jeg har givet for den 150,- pp. 🙂

3 Kommentarer

 • Hvis du vil tage nogle mål er jeg muligvis interesseret 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • js

  jeg vil godt købe den 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Jeg må lige tjekke om den stadig hænger i garderoben :-)…. jeg tror måske den allerede er solgt.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Louise Goldin for Topshop Stilet