Yesterday with outerwear

Kender du serien "Mad Man" ?

Det var spørgsmålet jeg fik i dag på arbejdet. Jeg måtte erkende, at jeg havde læst om serien og karaktererne i filmen i medierne, men dog ikke set serien. “Du minder mig bare om pigerne i serien med dit tøj i dag 😉 og det kunne jeg bare grine af. Kjolen og bæltet er 2ndhand køb, så måske er de fra den tid serien udspiller. Mine booties fra R. Sanderson, dem er jeg stadig vild glad for. De “forlænger” visuelt mine ben og jeg kan bruge dem til jeans og kjole. De er de perfekte nude sko, for jeg kan gå med dem en hel dag uden at få ondt i fusserne.
Håber I derude har haft en dejlig dag!

Del en tanke

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Yesterday with outerwear