New In // Leather Accessories from GANT

Det blev dette ur…

…fra Triwa model pretty pink chrono, som kom med hjem fra ferien i Århus. I pink med guldkrans og bling bling sten i skiven. Pink fordi jeg er en sucker for pink (ihvertfald denne sæson har jeg haft en forkærlighed for det) også går den guldfarvet skive godt til pink. Synes det er et uhøjtideligt ur, som kan give et klassisk outfit lidt kant så det ikke virker for “kedeligt”. Jeg fik det med 70% rabat, som var et godt tilbud til at jeg kunne afslå. Nu fortryder jeg bare lidt at jeg ikke også hapsede et i hvidt i en lidt anden model med hjem …ha ha ha..

En af mine mandlige kolleger bemærkede uret med det samme og kunne dermed også konstatere at det nærmest er en tro kopi af Rolex uret model Daytona. Tak for oplysningen, det vidste jeg ikke. Jeg sagde bare….ja, jeg har en dyr smag, men må nøjes med et i plastisk 🙂
Det betyder også at fristen for Triwa gættekonkurrencen er udløbet. Der var flest som stemte for det mintgrønne, som også var vældig flot. Det kunne også meget vel have været det. Tak for alle deltagere og jeg trækker lod mellem dem som gættede på det pinkfarvede. Så jeg skriver til vinderen på email.

Del en tanke

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New In // Leather Accessories from GANT