Mandags looket

Frokost på Bar du Marché i ParisVi var så heldige at få et bord på den eftertragtede cafe Bar du Marché. Eller rettere, hvis I så mig på det tidspunkt, så fløj jeg nok nærmest over gaden og hoppede lige i stolen for at tage pladsen 🙂Her har manden og jeg byttede plads, for han havde nemlig solskinspladsen. Så jeg synes at det måtte være på sin plads at jeg fik den. Der er 27 grader så der er lunt på flisen.

Min frokost med sild i marinade med salat og kartofler. Mums!

Manden og jeg delte et stykke sødt efter maden.Min sædvanlige cafe latte. Den er nu bedst lige efter maden.
Café Bar du Marché ligger på hjørnet af Rue de Seine og Rue de Buci. Et hyggeligt sted hvor tjenerne alle går med overalls og six pence.
Sidder lige og lytter til vejret og de spår en lang og snefuld vinter i år….uf! For i følge statistikken er varmt oktober = kold vinter

3 Kommentarer

 • Uh jeg kunne godt lige nappe en frokost på en café i Paris, det ser hyggeligt ud!Jeg håber ikke det passer det der med sneen og den der statistik varm oktober=kold vinter, husker jeg forkert eller var oktober ikke helt normal og kold sidste år? Nææh lad os få sne fra 23 dec. til 30 dec. og så mild vinter resten af tiden 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Jeg gad godt se dig komme flyvende med fråde om munden for at få pladsen :-DKnus herfra smukke,Karen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Guapizimo,Det var så lækkert at spise der. Jeg kunne bruge hele dagen bare at sidde og se på fashionable franskmænd hele dagen i solen.Håber også at statistikken bare ikke passer med i år. Jeg orker ikke endnu en laaang kold vinter som sidste år…Hej Karen,LOL…ja, det kunne du sikkert. Sjovt at tænke tilbage nu, men det gjaldt liv eller død om at gå en plads i solen./Chau

  Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mandags looket