På en bjergcafé i Toscana

Torsdag i burgundy strik med zebra striber til

Sådan så jeg ud i torsdags. En torsdag med stress på. Jeg har en sag pt. som vedrører Hong Kong og Macau, som jeg prøver til at gå op i en højere enhed. Der er en stram deadline, så jeg trækker i alle tråde jeg kan. Hvilket betød jeg indenfor et par timer fik stablet et møde op med helt nye spillere. De vil selvfølgelig gerne have et ben indenfor så de tilbød at komme forbi kontoret indenfor 3 timer. Så tingene gik stærkt med at forberede det hele inden de kom.

Jeg havde ikke regnet med at få besøg , men jeg synes strikken med den zebra printet nederdel var ok til mødet. Jeg er dog glad for at jeg ikke var i jeans med mine nye Isabel Marant støvler eller cowboy støvler med nitter. Ikke at det vil betyde det store eller noget, men for mig er første gangs indtrykket vigtigt, især i arbejds sammenhænge. Vi fik et super godt møde og jeg var ret fortrøstningsfuld den eftermiddag, indtil i fredags hvor der kom en ny udfordring som kan betyde at deadline skrider. Men de nye spillere virker ret hurtige og kreative med idéer så vi har tæt dialog sammen. Jeg tror det vil gå…
Nå, men det var torsdagens outfit. Zebra nederdelen er et glædeligt gensyn, som jeg blev mindet om fra en af pigerne i indlægget Weekendens Inspiration. Ingen overtøj bare strik med mit nye cashmere tørklæde. Det er bare så skønt og jeg vil helst gå med det hele tiden. Apropos nyt, kan I spotte noget andet som er flyttet ind fornylig?
strik zara, nederdel og strømper hm, cashmere tørklæde cos, støvler tods, taske alexa mulberry

14 Kommentarer

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

På en bjergcafé i Toscana