Dagens Detaljer

Lidt kulør på en mandag


blazer zara, t-shirt og tørklæde hm, nederdel att., strømper bilka, støvler tods

Så blev det igen mandag og der var ikke frost på bilerne som natten til søndag. Så vejret har faktisk været ret så mild i dag. Jeg er igen alene på pinden, da manden rejste til Bruxelles i går eftermiddag, hvilket gør at logistikken skal planlægges med bad, mad om morgenen, madpakker, aflevering og time det med at komme på job. I dag har min bror heldigvis lovet at hente sønnike, også kommer mine forældre forbi og laver grillkylling. Fantastisk! Så har jeg ikke så travlt med at komme ud af døren på jobbet. Jeg kan også lige nå forbi centeret og kigge på at par Hummel sneakers til ham. Han crush elsker sine Hummel støvler model Stadil high (som jeg vandt i en konkurrence) men de er jo ikke foret, så kan nok ikke holde hans fusser varme i den kommende tid. Men har set at de kan fås med foer i udført i læder med membran, så de kan klare en vinter.

I morges havde jeg som sædvanlig travlt så i de morgener ender jeg som altid i noget sort. Og det skete også i dag, dog tilsat lidt kulør med en rød blazer og et farverig tørklæde. Strømperne er forresten nye, synes de er lidt sjove med stjernerne.

SignaturChau

6 Kommentarer

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens Detaljer