Med kærlig hilsen

Zara almost all over


strik, nederdel og jakke zara, støvler tods, cashmere tørklæde cos, taske mulberry

Sådan ser jeg ud idag. Jeg er træt i dag og det ses også på billederne 🙂 sådan er det. Jeg kan ikke altid se super frisk ud … ha ha 😀 Men det har været en god dag på jobbet og min kollega er kommet tilbage fra barsel. Så vi har virkelig fået et par ting i gang. I morgen trykker jeg på aftrækkeren til endnu et nyt projekt, så jeg sidder i møde det meste af dagen i morgen. Nu må vi se om jeg når at få taget dagens i morgen.

I dag valgte jeg at hive den korte plisseret nederdel ud af skabet og første tanke var blot at have en grå t-shirt til. Men så tænkte jeg det ville være for koldt så der røg lige en strik over. Jeg er på det sidste totalt uinspireret om morgenen når jeg kigger i er mit klædeskab. Det trænger gevaldigt til en ordentlig gang omrydning, så jeg kan få sorteret ud.

Ville I være interesseret hvis jeg satte noget til salg er på bloggen? Ellers ryger det sikkert til salg i Trendsales. Måske er der noget du er interesseret i, så skriv. Hvem ved måske var det alligevel noget jeg havde tænkt skulle ryge ud.

SignaturChau

4 Kommentarer

 • Lækkert outfit – er det lang tid siden du har købt halstørklædet? Kunne godt bruge et ligende 🙂

  Katrine fra http://www.etfashionfund.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Hej Katrine,

   undskyld det sene svar, men du var simpelthen røget over i spam mappen, lidt mærkeligt synes jeg 🙂
   Tørklædet er købt ca. 2 måneder siden på deres online shop. Jeg tror der stadig er flere tilbage. køb køb for det er mega lækkert, men det er cashmere jo 🙂

   /Chau

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor ser du fin ud 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Med kærlig hilsen