Endnu en skjorte

I gamle baggy bukser

læderblazer nue, bluse filippa k, bukser h. vibskov, bælte balenciaga, ruskind støvletter hm, ur michael kors

Sådan så jeg ud i mandag med gamle Vibskov fløjsbukser på. De har været en af yndlingsbukserne for en årrække siden og er stadig fine. Det er klart en af de mest behagelig bukser jeg ejer, for de er så behagelig at have på. Det er svært at se på billedet med bukserne er ballon agtig i facon og skævt syet, som jeg synes er ret fedt. Ret typisk for Vibskov at lege med konstruktion og snit. Der er lommer og de er ekstra dybe, så jeg kan stikke hænderne helt ned, hvilket jeg elsker at gøre 🙂  Jeg havde samme model i hvid og grå bare i sommermodel, den eneste forskel var tykkelsen på fløjlstoffet. Og nu ærgrer jeg mig lidt over at de desværre er solgt.

Min læderblazer er også en ældre sag og en julegave fra manden for 4 år siden. Tænk at den er så gammel, men den er stadig så fin og den er jeg sikker på bliver i garderoben. Jeg har faktisk været så glad for modellen at den året efter blev købt i den lysegrå nuance. Det er fedt at se at der er ting i garderoben som bare stadig holder… selv efter mange år.

 

Del en tanke

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Endnu en skjorte