PINK Splash

New In // 2 jeans

Kort inden min juleferie klikkede jeg de her to fine jeans hjem hos Zara. Det ene par hedder Navajo, inspireret af indiansk print. De er fra den nye kollektion og er ikke på udsalg, så I kan finde dem derinde på hjemmesiden hvis I også skulle være interesseret i dem. Pakken med dem i er ankommet på arbejdet og mine søde kolleger har været så søde at sende mig en besked om at der venter hele 3 pakker fra dem 🙂 Jep, jeg har vist lavet en del gale streger online på det seneste. Glæder mig til at komme på arbejde og åbne mine pakker 😉 og spændt på at se om de passer mig. Jeg var også lige forbi Styledelux igår og klikke en ting hjem til mig selv og en del til sønnike. Uhh… alt det udsalg er bare så farligt.

Nu løber jeg igen, for jeg har inviteret sønnikes veninde og hendes familie til middag i aften. En spontant indskydelse, så jeg skal i gang med at lave maden.

Hav det dejligt derude!

SignaturChau

Del en tanke

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PINK Splash