Gavebord

New In // noget råhvidt og skriggult

kjole og blazer fra h&m trend

Jeg ved det…bombardere Jer med indlæg, men her på falderebet af året, er der bare en del. Håber det er er ok med Jer.

Sønnike og jeg var som sagt i Fields for at bytte julegaver, men det blev ikke kun til det. For jeg kom hjem med to nye items i form af en cremefarvet kjole og en skriggul blazer. To farver som jeg synes går rigtigt godt sammen og som jeg personligt også tror på bliver sommerens farver. I det hele taget klare farver tror jeg på til sommer. Kjolen har jeg i sort i forvejen og har været glad for den, denne var sat ned til kr. 100 så haps haps. Blazer er ret fin og uden revers, farven er fantastisk. Tror på den vil være god til mange farver eks. til batikfarvet jeans tilsat en t-shirt 😀

Nu slutter Disney Sjov lige om lidt, så kører vi mod København nærmere Tivoli, for at se fest fyrværkeri derinde. Det glæder sønnike sig meget til og mig. Så nu skal jeg pakke mig ind for de har lovet frost i nat. Hav en dejlig aften!

 

SignaturChau

9 Kommentarer

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gavebord