Min lørdag

Drømmer om “Betty”

Den franske designer Isabel Marant er for mig en af de bedste designere i nyere tid, ihvertfald iflg. min mening. Sæson efter sæson finder jeg sager som jeg gerne vil sætte mine fingre i, det sker nærmest hver gang hun sætter en kollektion på gaden. Det er også sket for den kommende SS12 sæson og denne gang er det sneakers med navnet Betty. Hun er også med indvendig hæl og jeg tror hun er lige så skøn at have på som sin søster Beckett, som jeg havde på her. Sidste år var/er jeg vild med Beckett, som er mere puffet og “større” i udtryk i forhold til Betty. Den er mere “let” hvis man kan sige det. Til trods for at Beckett er kommet i nye flotte farve sammensætninger så er det Betty modellen som er den foretrukne for den kommende sæson. Nok mest fordi den er mere let og mere brugbart til min stil for den kommende sæson. Jeg vil bruge dem til sommer med bare ben i shorts og nederdel.

Hvad siger I til hende?

SignaturChau

12 Kommentarer

  • jaa dem ville jeg sørme også gerne eje

    -Katja

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stine

    Jeg er fuldstændig pjattet med alt tøj hun laver. Men jeg forstår simpelthen ikke at nogen synes hendes sneakers er pæne. Synes et par rigtige sneakers i en klassisk model, enten en Nike air max 1, air max 90 eller adidas L.A trainer er såååå meget mere tjekket. Men jeg har nu heller aldrig brudt mig om sneakers fra “designer-mærker”, for mig skal en sneaker være fra Nike, Adidas, New Balance eller lignende…

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • thetiger

      Jeg er enig med dig at de “rigtige” løbesko også er super skønne. Jeg har selv 2 par Nike og et par New Balance og så glad for dem. Men Isabel Marant sneakers er en hel anden boldgade, de kan ikke sammenlignes med de andre. De er bare en anden stil, jeg ville aldrig løbe en tur med Isabel Marant støvlerne. For mig er de en sko/støvle på lige fod med mine skindstøvler og det er nogen jeg bruger på jobbet såvel som i fritiden.

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Den er simpelthen så fin. Jeg kan meget bedre lide denne i forhånd til Beckett.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • thetiger

      Kan du? 😉 jeg synes de begge er fine. På hver deres måde.

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • De er rigtig fine. Kan godt lide at de er så lette og lyse. Jeg kan godt lide sneakers – men som praktisk fodtøj. Jeg er simpelthen ikke vild nok med udseendet på sneakers til at ville gide gå i dem for andet end komforten (derfor må de dog selvfølgelig stadig gerne være pæne), så jeg forstår ikke helt fidusen med sneakers med hæl.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • thetiger

      Ja, jeg synes også de er super fine. De er anderledes end de andre jeg har fra Isabel Marant. Faldt også for den lyse og samtidig lette. Jeg kan godt lide sneakers fordi de er så afslappet i udtryk. Almindelige sneakers kan jeg også godt lide, men går ikke så meget i dem. Nok mest fordi jeg ikke er så god til flade sko, jeg føler simpelthen jeg går “baglæns” i flade sko og får ondt i fødderne. For sådan en som mig er det genialt at Isabel Marant har lavet sneakers med hæl, for nu får jeg ikke længere ondt i fødderne. Har du prøvet et par? Du bliver solgt 😉 for de er så lækre at have på.

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Det kan da godt være jeg kan omvendes 😀 Jeg er heller ikke selv god til for flade sko, som f.eks. helt tynde ballerinaer. Jeg skal have lidt hæl for at min achillessene ikke gør ondt, men tror måske 6 cm. er lige i overkanten, når det for mig ville være en praktisk sko 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • thetiger

      Jeg siger bare en ting : Prøv det – prøv det! Så bliver du omvendt 😀 Jeg mener der er “kun” 4,5 cm hæl i dem, så det er ikke så galt. Jeg mærker ikke at jeg går i høje, men jeg er også vandt til at gå i lidt høje stiletter. Da jeg var yngre kunne jeg snildt gå med 10 cm med lethed, nu er 8,5 min maks. 🙂 er squ faldet lidt af på den. Ps. kommer du til Fashion Flea d. 4. februar. Jeg har bla. en nederdel og en grøn taske med som jeg mener du var helt vild med :-_)

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Jeg overvejer at kigge forbi, ja 😀 hvad er det for nogle ting du tænker på?

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • thetiger

      Jeg har svaret på din mail vedr. Acne støvlerne 🙂 og der står også svar på fashionflea. Kig forbi, det kunne være hyggeligt,

      Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min lørdag