På en solskinsdag

Pure Professional i badeværelset

Nogen husker måske at jeg har skrevet om min søns tilbagevendende eksem på albuer og knæ lige her. Heldigvis er det ikke så slemt, det kommer og går. Men når det kommer er det ikke sjovt for ham, for det klør og han kan ikke lade være med at klø på det, selvom han prøver at lade være. Det ender med sår og når det heler, klør det igen. Det kommer med ca. 1,5 måneds interval sådan ca. og jeg prøver hele tiden at finde ud af om det er bestemte madvarer han ikke kan tåle. Men det er en svær en at greje. Det er stadig et mysterium hvorfor han får det og han er blevet testet for div. allergier og der er taget en biopsi på ham, men lægerne har ikke fundet ud af nogen årsag. Vi håber at han vokser fra det.

Så for at minimere evt. gener fra produkter, prøver vi så vidt at købe produkter uden for meget tilsætningsstoffer i. Derfor er ovenstående produkter fra Pure Professional røget ind på badeværelset til hele familien. Conditioner er dog til mig 🙂

Læs mere om produkterne hos Pudderdåserne som har lavet en god anmeldelse af de enkelte produkter. Køb produkterne her der er ivørigt tilbud på hele børneserien.

Indlægget her er IKKE sponsoret.

SignaturChau

Del en tanke

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

På en solskinsdag