Dagen før fredag

Dagens med nye Marni accessories

Neopren bluse zara, bukser monki, sko belle women, bælte og øreringe marni for hm

Dagens outfit bestod af 4 nye ting. Toppen er ny, lavet i neopren agtigt materiale i en flot elektrisk blå farve, en top jeg har haft kig på. Men så kom den med hjem fra lørdagens hygge/shoppetur da den var sat ned til 100,- hos Zara – haps haps.
Lak broques blev købt sammen med brormand sidste søndag til DFO i Ønksne hallen. Dem har I nok allerede set et par gange i denne uge. Lige nu er de altså favorit skoene.

Et par sager som kom med hjem fra Marni for H&M kollektionen er de her flotte øreringe jeg har på i dag og det sorte elastiske bælte. Smykkerne fra Marni har helt klart haft den største opmærksom fra min side af. Det var klart smykkerne som jeg fandt mest spændende og anderledes. Smykker, som kan kombinere hvad jeg har i min garderobe  så det kan sætte lidt spræl og skævhed til mine outfit.

Nederste billede er efterhånden et klassisk blogger billede taget på toilettet. Håber I kan se øreringene bedre her. 

 

SignaturChau

6 Kommentarer

  • Fine nye sager du har fået/købt!
    Jeg har helt set bort fra smykkerne i denne H&M-designer-kollektion… men synes til gengæld, at tøjet var rigtig fint. Jeg har også fået shoppet lidt, men vælger at bruge tingene hver for sig, i stedet for Marnis mønster-mix-helvede (ja undskyld… det kan blive lidt rigeligt med forskellige mønstre og farver til mig)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • thetiger

      Ja, jeg er godt tilfreds med mine fund. Jeg tror grunden til at det blev smykkerne som fangede min interesse mere end tøjet skyldes at jeg i forvejen har rigelig tøj 🙂 Så for tøjet skulle det være for printet/mønsteret skyld (som jeg synes er super flot, men ikke noget som var et must have for mig) (Brokade toppen i metallisk tråd er helt klart for mig topscorer af tøjet)Til gengæld var smykkerne anderledes og sjovt i forhold til noget jeg havde set før. Så smykkerne tænker jeg at kunne tilføre mit tøj lidt humør og lidt Marni´sh ind i det.
      Er helt enig med dig i at man skal passe på ikke at sætte alt Marni sammen – det bliver bare ligesom lidt overload af Marni 😀
      Skal skal lige forbi din blog og se hvad du fik shoppet 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Deres accessories var også dem, der “vandt mig” – de er super smukke, de øreringe 🙂

    /Linda

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • thetiger

      Tak! Ja, smykkerne er klart must-haves item fra kollektionen 🙂

      /Chau

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • De er altså også virkelig flotte de øreringe! (:

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • thetiger

      Ja ikke 🙂 kunne heller ikke lade dem gå da jeg var så heldig at få fat på dem. Synes generelt smykkerne var lækre.

      Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagen før fredag