What a Perfect Saturday

New In // Patent Broques

Var forbi Dansk Fashion Outlet med brormand i går eftermiddag. Der var ret mange derinde i går eftermiddag til trods for at der havde været åbent for besøgende de sidste par dage. Personligt synes jeg det var spild af kr. 60,- pr mand i entre, for der var bare ikke rigtig noget der var værd at gå efter. Måske fordi det var søndag og alt det lækre allerede var væk. Det hele lugtede af gamle kedelige kollektion/rester som de forskellig mærker ikke har kunne komme af med. Om ikke andet så fik jeg magasinerne Elle og IN med i købet. De var gratis og lå fremme ved indgangen. Det eneste jeg kom hjem var de her laksko. Jeg er jo en sucker for lak fodtøj, her smeltet sammen med en klassisk herresko dog sat på en traktor- og espadrille sål tilsat lidt sport. En sjov kombi, men jeg synes det holder.

SignaturChau

Del en tanke

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

What a Perfect Saturday