New In // Patent Broques

Wearing silver and patent broques

strik,nederdel og halskæde hm, sko købt DFO, ur omega

Så blev det mandag igen og weekenden er fløjet afsted. Men det har været en god weekend med gæster fredag, lørdag og søndag. Vi nyder virkelig at have gæster på besøg. Mine svigerforældre synes vi er rigtige gode værter, og jeg må indrømme at med tiden er vi faktisk blevet ret gode til det 🙂

I dag har jeg har mine nye sko på i dag og de er bare behagelig at have på. De vejer vitterligt nærmest ingenting. Dem er jeg glad for jeg fandt i DFO i går, så var mine kr. 120,- (betalte også for brormand) i entre heller ikke helt spildt 😉 Valgte at have min plisseret nederdel på for at gøre outfittet girly og lidt spacy med den sølvfarvede strik. Ha ha 😀

SignaturChau

4 Kommentarer

 • Den nederdel er altså ret så fin…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ærger mig hver gang at jeg ser dig med din fine nederdel, for jeg ville også gerne have den. Men har kigget udsalget igennem, og kan ikke finde den nogen steder 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   🙂 ej, hvor ærgerligt du ikke nåede at hapse den. Jeg så en som er i samme stil som den jeg har i går i Divided. Den er dog med noget blåt øverst oppe. Jeg har også købt den med hvide prikker, som er i butikkerne nu.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New In // Patent Broques