In the army today

MAISON MARTIN MARGIELA & H&M

Jeg fik lige denne nyhed dumpende i min in-boks om det nyeste skud på stammen af designer samarbejde med H&M. Denne gang er det Maison Martin Margiela som får muligheden at lave en kollektion til efteråret. Kollektionen vil ramme ca. 230 butikker verden over d. 15. november. Samarbejdet vil omfatte tøj og accessories til kvinder og mænd. Så er der igen lidt at glæde sig over til november. Jeg er selv spændt på at se hvad det hele munder ud i.

I pressemeddelsen står der bl.a.

OM MAISON MARTIN MARGIELA

MAISON MARTIN MARGIELA er et fransk modehus, som altid har gået sine egne veje, og ofte uden for de mere konventionelle rammer i modeverden. For modehuset er det helt afgørende, at samarbejde i et team fremfor at fremhæve en enkelt designer, og det er netop dét, der danner grundlag for modehusets idealer, i dets stræben efter koncepter og kreativitet. Ved konstant at sætte spørgsmålstegn ved de gængse normer i modeverden, og præsentere tøjet ved hjælp af teknikker, der er baseret på dekonstruktion og transformation, genopfinder kollektionerne volumen, skaber nye former, ændrer den oprindeligt tilsigtede brugsmåde og bevægelse i tøjet, og bliver dermed en nyfortolkning af klassiske forestillinger om mode.

SignaturChau

Del en tanke

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

In the army today