VACATION PART 2 - ALHAMBRA

Dilemma – Hvilket par skal jeg vælge?

foto: Blame it to fashion

Ligesom smukke Marie står jeg med et dilemma. Det føles som en evighed at jeg har savlet over de lækre Dicker boots fra Isabel Marant og nu hvor jeg har mulighed for et par er jeg kommet i tvivl om hvilken farve jeg skal vælge. Min kærlighed går længere tilbage end det her indlæg. Tidligere havde jeg selvfølgelig en favorit men nu er der kommet flere farver at vælge imellem. Blev skrevet op til et par helt tilbage i januar samtidig med at jeg købte mine Betty sneakers og faktisk gået og tænkt om butikken nu fik skrevet mig op siden jeg ikke hørte fra dem … Men da jeg kom hjem fra ferie lå der en sød besked på min svarer om at der var kommet et par til mig 🙂 Jeg burde slet ikke overveje flere sko eller noget overhovedet, for har ellers lovet mig selv totalt shoppe forbud ovenpå powershopping i min ferie. Men nu kan jeg nærmest ikke leve uden dem. Damn, jeg har en ryggrad som en regnorm! Men nu er jeg blevet i tvivl om hvilken farve jeg skal vælge? Hjælp!?
For den farve som var favoritten er måske overgået af en anden, eller skal jeg blive ved den?
Hvilken farve synes du jeg skal gå efter?

SignaturChau

13 Kommentarer

 • jeg ville vælge dem øverst til højre!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er mest vild med de grå – dem ville jeg vælge 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Hej mus
  Jeg ville nok blive en lille smule snusfornuftig og tænke over hvad jeg ville bruge dem til og hvad jeg så har i gardaroben, for så at vælge det par der kan gå til mest, så de var så anvendelige som muligt.
  Personligt er jeg til dem øverst til højre, cognac tror jeg farven hedder eller de sorte – de to farver kan bruges til stort set alt.
  Held og lykke og tillykke, vis mig hvilke duender op med.
  Knus fra Pernille

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Hej Pernille,

   Hvis jeg skulle være snus fornuftig så burde jeg slet ikke købe flere støvler 🙂 for det er ikke ligefrem støvler jeg har brug for.

   Dem i cognac er også skønne og de sorte går jo til alt. Jeg synes bare jeg har så mange sorte støvler i forvejen… 🙂

   Knus fra Chau

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er helt klart mest til nr. 1 eller 4

  Jeg har en give away på min blog, hvos du er interesseret 🙂
  http://www.idasblog.dk/2012/08/konkurrence-tid.html

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Umiddelbart er jeg også mest til nr. 1, fordi den er bare anderledes og ikke set så tit. Kan godt lidt den er grå/oliven.

   Kigger lige forbi din give away 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  De grå, helt klart 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kan bedst lide de grå øverst til venstre. Eller de sorte.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Helt enig…tror også jeg hælder mere og mere til de grå 🙂 de er bare på en måde mere spændende og anderledes i farven.
   Ellers er de sorte også fine til denne model.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Nå du nu ikke har brug for flere støvler, men bare er lidt forelsket så gå efter din første indskydelse, din mavefornemmelse (De grå/ taupe) – med andre ord dem du faldt for og vil blive gladest for, dem du vil fortryde du ikke købte, bare fordi du tænkte lidt.
  det lyder lidt kringlet, men tror goddt du ved hvad jeg mener med den “første kærlighed”.
  Gør det der gør Chau glad.
  Lykke til min snut.

  Knus fra Pernille

  Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VACATION PART 2 - ALHAMBRA