MONDAY

Bryllup K&M 29. september 2012

I lørdags var manden og jeg til bryllup. Vi overværede vielsen i den smukke Taarbæk kirke ikke langt fra brudeparrets hjem. Vielsen var meget højtideligt og lige efter bogen. Præsten holdt en smuk og personlige tale til brudeparret. Undervejs i ceremonien kommer der en ung pige gående med en guitar under armen, sætter sig ned og synger en sang for brudeparret og vel også for os gæster. Meget smuk sunget, modigt og flot gået.

Inden vi tog afsted til vielsen var jeg meget i tvivl om valg af sko, fordi det havde stået ned i stænger hele formiddagen, men så holdt det op en time, før vi skulle afsted. Perfekt!
Jeg valgte som planlagt at tage min nye By Malene Birger kjole på til vielsen og skiftede undervejs i receptionen. Til festen blev det i en festligere kjole med strutskørt.

Bruden, som bliver ført op til alteret af sin far.

Det nygifte par, som ser dejlige og forelsket ud. Til højre brudens elever som er til globryllup.

Mit outfit til vielsen. Med paraply, klar vist der skulle komme dråber ovenfra.
Det gjorde der heldigvis ikke.

Receptionen og festen blev afholdt hos Grilleriet på Østerbro. Her er vi lige blevet fotograferet parvis af fotografen udenfor. Vejret vendte om til skønt vejr, så manden og jeg fik lidt luft inden middagen. Drengen i baggrunden er Oscar, som senere viser sig at være den ene af bordherrerne. En rigtig gentleman, som viste sig at være meget romantisk anlagt. Billederne er iøvrigt taget af gommens søn 😉

Flere billeder fra dagen kommer.

SignaturChau

Del en tanke

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MONDAY