Til Bryllup i weekenden

MONDAY

t-shirt/cos, jeans/zara, bælte/balenciaga, frakke/isabel marant, pistol støvler/acne

Så blev det mandag efter en fantastisk weekend som bød på lækkert brunch på Sticks and Sushi i Lyngby sammen med manden, ose lidt i Magasin. Derefter hjem og gøre os klar til et storslået bryllup, hvor jeg igen nærmest flæbede til gommens smukke tale til sin brud. Hvad kan jeg sige…jeg elsker bryllupper og alt hvad det indebærer og symbolisere. Kort fortalt om festen; gode taler, lækkert mad, god stemning, søde mennesker, live band, masser af dans, ømme fødder og “Love was in the Air”. Dem som følger mig på facebook har allerede set billeder fra festen.

I går søndag var bror, manden og jeg inviteret til brunch hos mine forældre. Det er altså fantastisk at kunne sove til kl. 10, hoppe i bad og køre ud til lækkert brunch. JP var hos hans bedsteforældre i Århus og han repræsenterede vores lille familie til hans onkels 30 års fødselsdag, som vi desværre ikke kunne deltage i. Det ville vi ellers gerne have været til. Efter brunch kørte vi ud for at prøvekøre 3 biler. Jeg elsker biler og fik prøvet en Audi, Mercedes og BMW. Inden vi tog afsted havde jeg allerede en favorit og det blev bare endnu mere cementeret at det skulle være den 🙂 Dem som følger mig på Facebook var nærmest med på min tour 😉 Hvad skal jeg vælge?

SignaturChau

Del en tanke

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Til Bryllup i weekenden