New In // Rygsæk Haglöfs Tight

Outfit // Not the best

kjole/hm logg, loafers/hm trend, cardigan/diesel

Det er ikke de bedste billeder af dagens, når vejret ikke arter som jeg gerne vil have det. Men håber I kan se hvad det jeg har på. Jeg har  en oldgammel cardigan fra Diesel på. Den emmer lidt af collage stil med kontrast striberne og emblem på brystet. Jeg husker den var lidt sjov da jeg købte den for små 12 år siden, for den bliver lukket med en knap også har man valgt at lade begge striber langs cardigan hænge udover cardiganen. Man kan ikke se det, men der er enkelte “huller” i ribkanten både på ærmer og talje, så det ligner mølhuller. Det er ikke så tit den bliver luftet men jeg er stadig glad for den, fordi den er lidt skæv og finurlig.

I aften er jeg inviteret ud til eventet “Ladies Night” lavet i samarbejde med Starklint PR og E.L.F. Cosmetics. De har allerede flashet på Facebook hvad der er i vente og det ser meget lovende ud. Jeg glæder mig vildt meget og tager en veninde med under armen. En veninde som jeg iøvrigt ikke har set i nærmest evigheder, så hele 2 dejlige ting på én gang. Det bliver en god aften kan jeg mærke 😀

På billederne ser jeg gravid ud, men det er jeg ikke. Jeg er bare tyk 🙂 ha ha ha.

Hav en dejlig aften alle sammen!

Lak loafers fra H&M Trend. De var super at have på i det regnvåde vejr.

SignaturChau

6 Kommentarer

 • Nej, det er ikke altid nemt med vejret herhjemme, når det drejer sig om outfit billeder.. og hvor er dine loafers bare fine 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Nej, det er ikke sådan med det vejr vi har herhjemme 😉 jeg synes nu at en gang ruske vejr kan være dejligt. Bare ikke når der skal tages billeder 😀
   Jeg er også glad for mine loafers, de er fine samtidig med at de er praktiske.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Jeg vil bare sige at du virkelig har nailet den på dine outfits de sidste gange… 🙂 Super stil og det klæder dig.
  Og den længde dit hår har nu er helt perfekt til dig, giver dig et smukt ovalt ansigt… 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   1000 tak for din kommentar. Det gjorde mig rigtig glad at du synes mine outfit på det sidste er fine 🙂
   Ja, håret er endelig blevet langt efter et kikset frisørbesøg sidst. Måske skal jeg bare beholde denne længde?
   Overvejer nemlig om klip eller lade det vokse.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • rikke

  Helt klart lade det gro, eller i alt fald den længde det har nu 😉 Og jeg syntes dine outfit billeder er meget inspirernede på det sidste 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Ok, jeg prøver at lade det gro lidt mere. Man kan jo altid får det klippet 😉
   Tak hvor er du sød!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New In // Rygsæk Haglöfs Tight