THE BOUCLE JACKET IS FINALLY AT HOME

THE BOUCLE JACKET

boucle jakke/etoile isabel marant, t-shirt/cos, bælte/gant, taske/zara, støvler/isabel marant

Glæden ved at få grabberne i noget som man har ønsket i lang tid er fantastisk. Kender i følelsen?
Jeg er ovenud glad for at Momo jakken endelig er min. Har simpelthen ærgret mig mange gange siden over at jeg ikke bare købte den første gang jeg så den, især dagen hvor jeg var forbi Another Nué med en veninde og fik at vide at jakken var blevet udsolgt i mellemtiden. Så gik jagten ellers efter den både herhjemme og i udlandet. Jagten blev endelig indstillet da jeg var så heldig at finde den i Trendsales. Sommetider kan man bare være heldig 🙂 og det er ikke første gang Trendsales har reddet mig. Det er det fede ved Trendsales at man kan sælge sine fejlkøb eller gøre fund derinde. One womans trash is another woman´s treasure. Så hvis jeg bliver træt af denne, så ryger den til salg derinde som så meget andet af mit tøj.

Jeg havde den på første gang til bryllup her sammen med min Malene Birger kjole. Til hverdagsbrug som her bliver den stylet sammen med et par hvide jeans og støvler. Jakken er multifarvet og rummer også farven boudeaux i boucléen. Så den går fint til mit nye cashmeretørklæde i samme nuance. Uhh..begge fave item pt. så jeg spår at det nok ikke bliver første og sidste gang de to sager bliver sat sammen 😉  Endnu en boudeaux sag er røget ind. Er pt. bare lidt vild med farven 🙂
Er I også fan af farven?

Husk at besøge bloggens facebook side og blive opdateret.
Husk at LIKE, så bliver jeg meget glad. Så lover jeg at der ryger en konkurrence op på bloggen når siden opnår 150 likes.  Følg bloggen lige her.

 

SignaturChau

10 Kommentarer

 • Hvor er den flot til dig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Såååå fin!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fie

  Tillykke med den, kære Chau 🙂 Den er bare så flot! Jeg er ellers ikke så meget til bouclé, men skulle det endelig være, skulle det være som denne 🙂 Kan godt lide, den er så enkel.

  Klem Fie

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Tak søde! Jeg er heller ikke den stor bouclé fan, men denne kunne jeg ikke stå for.Elsker farverne og strukturen i den, eller alt ved den 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den er simpelthen så pæn den jakke, vildt lækre farver! Og den passer jo bare perfekt til halstørklædet 🙂 Heldigt du fandt den.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Enormt glad for at jeg endelig fandt den, for den er sååå pæn i farverne og boucléen. Også passer den faktisk perfekt til tørklædet 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Så lækkert outfit, du og boucle jakken matcher hinanden perfekt! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Ihhh..hvor er du altså sød. Tak! Det synes jeg også selv 😀 ha ha….

   Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

THE BOUCLE JACKET IS FINALLY AT HOME