Cashmere Sunset

Craving for a leather skirt

Nu hvor jeg oplevede mine læderbukser fra Mango revnede hele vejen bagtil blot efter skal vi sige… 20 min. så har jeg ikke helt besluttet mig om jeg skal gøre et forsøg mere på et nyt par magen til eller mon jeg hellere skulle prøve denne læder nederdel. Den observante læser har nok opdaget at jeg er syg med læder pt. Det betyder at jeg ikke kan få nok af det, helst gerne i alle afskygninger 🙂 ej, jeg har faktisk ledt efter den perfekte lædernederdel et stykke tid. Gerne lidt pencil agtigt, enkel og gerne gå lidt ind nederst. Og igen er det Mango som er det bedste bud på sådan en. Jeg synes i det hele taget at Mango har oppet sig ret meget her på det sidste.

Hvad mener I? Forsøge med et par nye læderbukser eller denne nederdel?

SignaturChau

4 Kommentarer

 • Jeg havde mangoerne hjemme på prøve, og idet jeg forsøger at bøje mit knæ gik de også i stykker. Tror desværre ikke det er et vinderpar.. Kan til gengæld anbefale Selected Femmes Sabrina, som jeg stødte på i min jagt på et par 🙂 Craver også selv læder denne vinter!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Ej, skete det også for dig med bukserne. Det er vist en nitte med de bukser. Æv for de er ellers så flotte.
   Jeg må se på dem fra Selected Femmes Sabrina 🙂 har du købt dem?
   Læder er bare lækkert og bliver kun flottere med tiden 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er også lidt besat, men højgravid+nederdel i læder giver ikke et godt resultat 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Tillykke Trine. Du er heldig! Jeg synes ikke der er noget smukkere end en højgravid mave 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cashmere Sunset