Black Leather Mango Stuff

Jeg er syg…

skjorte/saint tropez, kaninvest/fengo, læderbukser/hm trend, støvler/isabel marant

Jeg er syg, øv! Derfor har bloggen ligget lidt stille hen. Har skrantet et stykke tid men hold hovedet oprejst og benene på jorden. Men i søndags vågnede jeg op og var mørbanket. Ikke pga. fashionflea dagen inden, for det gik rigtigt godt og mega hyggeligt. Men jeg kæmpede mig igennem søndagen med forberedelser, vel vidende om at mandagen bød på 14 drenge på besøg mandag eftermiddag. JP´s holdt børnefødselsdag for sine klasse kammerater. Så mandagen hvad vi hele huset fyldt med højt råbende drenge, som legede soldater, pirater og andet godt folk. Heldigvis var det godt vejr så manden havde dem udenfor til “overlevelsestur” i over en time. JP bestilte fødselsdagsboller, scones og chokolade muffins, så det var jeg i gang med hele formiddagen, inden de alle troppede op. Det gik rigtigt godt og drengene er så søde ved hinanden. Det er virkelig en god klasse han er kommet i, en klasse hvor alle leger med alle og bakker hinanden op. Det betyder meget for mig at han trives i klassen og de har et godt sammenhold.

Mit outfit foroven er vist fra i fredags på en gråvejrsdag. Læderbukserne er simpelthen så fine og de går jo perfekt i farveskala med støvlerne. Nu har jeg talt stolpe op og ned på baggy læderbukser, men jeg er faktisk også ret tilfreds med de her. De er ikke baggy i model, men mere som et par jeans. Elsker at der er lommer i dem. De er dog ret sarte pga farven, men med tiden tænker jeg at få den farvet.

Jeg har forresten også modtaget min pakke fra MANGO, det skal jeg nok fortælle mere om. Fashionflea gik fint i lørdags og det var mega hygge at stå i stand med en af mine bedste veninder. Vi fik sludret og talt, hygget med lækre sandwiches og drukket cafe latte, så tiden fløj afsted. Jeg gik ikke tomhændet derfra 😉 surprise… Jeg har lagt et billede ud af en sagerne som kom med hjem på Facebook. En sag jeg er mega glad for fordi jeg har villet have sådan et par i evigheder. Tjek dem på Facebook.

 

SignaturChau

2 Kommentarer

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Black Leather Mango Stuff