Tester Baggy Læderbukser

SHOP AMOK

Ovenstående er nye sager som jeg har slæbt indenfor i den sidste uges tid.

1. Øverst til venstre candy clutch, som jeg synes er fantastisk crazy. Den er så tilpas finurlig og anderledes, så den måtte jeg da have. Selv manden synes den er fed. Den er selvfølgelig fra Maison Martin Margiela X H&M kollektionen.
2. Kæmpe massiv træbøjle som jeg fik med den mørkeblå oversize trøje i cashmere. Ingen nogen overraskelse at den kom med hjem, for den blev allerede vist som en favorit på bloggens facebook profil. Følger du med på den? Klart en af favoritterne fra MMM kollektionen. Kan bare ikke stå for cashmere, også kombineret med det loose look. What not to love? Den er totalt hygge varme trøje. Den er kæmpe stor til trods for at det er en xs. Det er den nederst til højre med rullekraven, som er kravlet op af skoæsken. Hvilket leder mig til det næste…
3. Som også er en af MMM favoritterne. Ankelstøvler med plexiglas hæl. De føles rigtige gode at have på og kilehælen har hele sålen godt plantet på jorden. Det skal forstås sådan at jeg tit ser at der er en lille hældims som sidder yderst på kilehælen, så man ikke rigtig får hele trædefladen til rådighed.
4. Jeg gik også efter de stramme læderbukser fra MMM. Men de passede mig slet ikke. De var med fod, meget stramme og højtaljet. Slet ikke det jeg søger. Til  gengæld fandt jeg et par læderbukser med lynlås nederst på benet fra Trend afdelingen. Jeg har længe ønsket et par basis læderbukser, de skulle være enkle og uden lommer eller lynlås. Sådan nogle man lige hiver på sammen med en chunky strik, så er man klar 🙂 Så jeg er henrykt over at jeg endelig fandt det perfekte par som levede fuldt op til kravene. Jeg har kigget efter de perfekte stramme læderbukser i evigheder og sidst de havde noget til svarende i H&M var jeg for langsom. Det er iøvrigt sket 2 gange, de gode lækre basisting forsvinder bare hurtigt hos dem. Det var iøvrigt det sidste par i min størrelse.
5. Sidste ting på billedet er den røde fluffy angora strik. Den er i den rigtige røde farve, som er svær af fange med linsen. Men den er knaldrød. Den er også fra Trend afdelingen. Jeg er vild med rød og angora, så haps sagde det. Den skal klart med på årets jule- og skiferie 😉
6. Jeg vælger at beholde de baggy bukser fra Mango. De er ikke vist på billedet. Men det blev dem fordi sidder bedre på mig i forhold til dem fra H&M Trend (synes jeg). Se det her.

Jeg fik også købt sager til JP. Det er ikke så tit jeg viser hvad jeg køber til ham. Det betyder ikke at han ikke får noget nyt, tværtimod. Jeg elsker også at shoppe til ham 😉 i går fandt jeg 3 par jeans, 2 t-shirt og ovenstående til ham. Jeg tænker at han skal have sættet på 2. juledag. Jeg synes det er så fint, sådan rock & roll.
Sættet består af en fløjls blazer med faux læder på skuldre og albuer. T-shirt er med “rødt slips” og “seler”. Så skal han have et par blå denim skinny jeans med sølv bælte med dødningehoved til. Jeg har tænkt at give ham det som en af adventsgaverne. I år kommer nissen altså ikke hver nat, som han har gjort de sidste 4 år. Nu er han 7 og jeg har besluttet at give ham adventsgaver i stedet for. Han har rigelig med legetøj i forvejen og det han ønsker sig er store LEGO Starwars kasser, vel og mærke. Og det får han altså ikke. Så i stedet for at finde 24 små ting indenfor et budget, som jeg synes han skal have og som han alligevel ikke rigtig gider, så er det altså droppet. Ikke at jeg tror ovenstående vil vække særlig jubel, men sådan bliver det 😉 Så kan det da være at en af adventsgaverne blive en LEGO kasse.

I lørdags fik jeg også lige klaret et par julegaver til manden, som jeg ikke vil skrive om her. Bare i tilfælde af hvis han en sjælden gang læser med 😉

SignaturChau

15 Kommentarer

  • Wauw du har seriøst shoppet igennem. Lucky you!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • thetiger

      hi hi… ja, den fik lige lidt på kortet. Det sker jo sommetider 😉

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Så godt de der læderleggins derinde i lørdags, de er superlækre! Turde ikke prøve dem i frygt for at blive forelsket i dem 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • thetiger

      Ej, var du der også i lørdags! De er for lækre, så ja du ville helt klart have været forelsket i dem 🙂
      Nu var jeg bare hurtig denne gang, de er blevet solgt nærmest inden de kom ud, så har oplevet 2 gange at de blev udsolgt. Så nu skulle de være.

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Uha du har shoppet!!!
    Jeg ville især ikke være ked af at eje læderbukserne og den røde strik fra trend – Og så selvfølgelig støvlerne 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • thetiger

      Ja, det har jeg vist 🙂 det kan jeg ikke løbe fra. Læderbukserne er for lækre og så glad for det endelig lykkedes at få fat i de perfekte par læderleggings. juhuuu…
      Den røde strik og støvlerne er jeg også glad for jeg fik fingre i.

      Fik du noget fra MMM kollektionen?

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Gitte

    Hejsa..super fine sager du har indkøbt. Er især vild med den blå oversize rullekrave nederst i højre hjørne hvor er den fra???

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • thetiger

      Tak skal du have! den blå oversize rullekrave er fra Maison Martin Martigiela samarbejde med hm. Den er ude i butikkerne nu Amagertorv, Lyngby og Clemens torv. men vær hurtig for der er ikke mange tilbage.

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

    Åh den røde sag i angriber lækker hvilken H&M har du købt den i? Ved du om man stadig kan købe den? 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • thetiger

      Den røde strik fandt jeg på Amagertorv i KBH. Jeg fandt den alene på et rodestativ ved kassen. Jeg så desværre ikke flere tilbage da jeg var der.

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • thetiger

      Hej Rikke,

      Jeg så den røde strik på hm kultorvet i lørdags. Der var i alle størrelser. Skynd dig! 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Oooh, du forstår at bruge penge! Jeg synes (heldigvis) at tingene var lige lovligt pricy men skoene og deres støvler er ret flotte. Glæder mig til at se det hele in action.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • thetiger

      Ja, jeg er en af dem som holder hjulet i gang, som jeg plejer at sige til manden 😉
      Du har ret priserne er lige lovlig høje når man tænker at det er HM, men på den anden side har de heller ikke gået på kompromis med kvaliteten.
      Støvlerne med plexiglas er ikke set før for mig og de er totalt fede! Priserne er til trods for at de dyre end hvad Hm plejer at koste, så er de stadig tilgængelig for rigtig mange, når man tænker det er Maison Martin Margiela.
      Det er det jeg synes er så fedt med hm når de samarbejder med de førende designer.

      Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tester Baggy Læderbukser