Black/White Cashmere & Angora

Til det inderste

Jeg trænger til nye sager inderst (synes jeg) så da jeg var et smut forbi H&M i dag for at købe et par nye skihandsker til JP var jeg lige et smut forbi deres lingerie afdeling. Her fandt jeg de  her fine bh´er. Der var ikke alle i min størrelse i butikken, så senere klikkede jeg mig ind på deres hjemmeside for at finde dem der. Og minsandten om der ikke også er udsalg på 3 af de bh´er jeg lige netop havde købt. Så de ryger retur til butikken ved lejlighed.

Denne fine bh model med bryderryg og blonden bagtil kunne jeg ikke stå for. Købte den i mulvarp farvet i butikken fordi den sorte var udsolgt. Den er rigtig fin og perfekt til en top med åben ryg eller til en buksedragt med åben ryg (kan I høre hvad jeg vil fortælle?) Så jeg klikkede den sorte hjem online. Jeg vælger at beholde den muldvarp farvet også. De er virkelig fine.

De 2 første modeller er lavet i microfiber, ens modeller bare i 2 forskellige farver. De er også med racerback. Jeg er vild med at de er sømløse og ultra behagelig at have på.
Den 3. er en multifunktions bh fordi stropperne kan ændres på flere forskellige måder på ryggen. Alle 3 er gode basis hverdags bh´er og de er i øvrigt alle på tilbud online.
Den sidste bh som er kommet i samlingen er denne bh med bryderryg besat med perler. Den tænker jeg vil være perfekt til en halterneck top eller kjole.

Der var engang jeg samlede på lækkert og dyrt undertøj, især Aubade, Marie Jo og Perla var mine favorit mærker. Jeg elskede de fine blonder i alverdens farver og modeller. De er næsten som et lille kunstværk. Jeg har dem stadig, men bruger dem meget sjældent. For med årene har jeg foretrukket enkle sager inderst uden for meget dikkedarer.

Så derfor er de her bh´er de perfekte valg for mig. Men kan I se at der er en rød tråd i dem alle? 😉

 

SignaturChau

8 Kommentarer

 • jeg er helt vild med den øverste, gid jeg kunne passe deres bh’er men de laver desværre ikke min str. 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Ja, jeg synes også den er rigtig flot. De må snart se at få lavet flere størrelser så der er flere som kan få glæde af de fine modeller 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er vild med den øverste 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Har du set den sidste online?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Ja, den sidste var også online, da jeg så sidst.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Okay, jeg kan nemlig ikke finde den 🙁 men tak for svar

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Så er den nok udsolgt derinde. Men prøv at se om den ikke er at finde i de fysiske butikker.
   pøj pøj med det!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Black/White Cashmere & Angora