Tartan & White

Dagens Outfit Puslespil

striktrøje / hm men, denim nederdel / hm logg, bælte / balenciaga, tørklæde / burberry, støvler / acne

Dagens outfit blev taget i bidder. Så I må stykke det sammen i Jeres hoveder 🙂

Striktrøjen er ny og fundet i H&M´s herre afdelingen på udsalg, og med et lille gavekort fra H&M så kostede den nærmest en slik. Den er i uld og perfekt til de kolde dage vi har pt. Jeg endte faktisk med at købe en grå til brormand og en klarblå til far. Jeg tænker man kan altid bruge en lun strik trøje og jeg valgte en marineblå, som jeg synes er en klassisk farve.

Nederdelen i mælkedreng striber er også ny og den fandt jeg for et par uger siden, også på udsalg. Den er fra deres LOGG afdelingen og jeg har villet have den første gang jeg så den, men der var alle i str. S long gone. Så heldigt at der lige hang en tilbage i S tilmed på udsalg. Mærkeligt at der så dukker en op på udsalg, heldigt for mig 🙂
Jeg har længe været fan af mælkedreng striber (inspiration her) og i garderoben rummer allerede et par bukser, blazer og en kjole i det famøse mælkedrengs striber. Så nu kan jeg tilføje denne nederdel til samlingen. Jeg glæder mig til sommer, har allerede lagt planer om at bruge den med bare ben med en simpelt t-shirt sammen med leopard sandaler 😀 Kom sol og sommer snart!

SignaturChau

2 Kommentarer

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tartan & White