Dagens Outfit Puslespil

New In // Vintage Fur

For et par weekender siden var brormand, JP og undertegnede forbi TAP1 hallen. Ikke en planlagt tur så det var en hurtig indskydelse. Det var iøvrigt første gang jeg var der forbi. Vi var så heldige at få en p-billet af et ældre ægtepar som havde 3 timer tilbage på billetten. Sødt af dem at tilbyde os den. Perfekt timing tænkte jeg, rigelig tid til at kigge sig om. Men jeg blev slemt skuffet. Synes ikke at det var det værd at betale for p-billet og indgangsbilletter. Det var en stor hal, men antallet af stande var ikke noget at skrive hjem om. Jeg har længe ønsket mig en sort persianer pels, helst 3/4 lang så det var mest det jeg gik efter. Der var også en enkelt stand som jeg brugte lang tid hos, som solgte second hand silkeskjorter og pelse. Hun havde mange pelse, men dem jeg synes var pæne var enten for store eller meget små. Men så fandt jeg en lang pels, som var pæn, men prisen var lidt pebret. Men sælger var ikke til at hugge og stikke i med prisen. Men lige som vi på vej ud af hallen var der en stand som fangede mit blik. Ja, så hang der lige denne lækre persianer pels og skreg på mig. Det var ligesom mit lille hjerte lige gippede… kender I det? 🙂 Den måtte prøves og endelig en pels som passede mig. Sælger her var sød og jeg fik den til en god pris 😉 Yeahh…så var det ikke så ringe endda. Jep, så fik jeg endelig min persianer pels.

Spottede også at Columbine Smille har erhvervet en anden lækker lang sort pels, se her. Dog til en helt anden pris. Pels er perfekt til vinter kulde.

 

SignaturChau

Del en tanke

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens Outfit Puslespil