Sømandsjakken med nyt udseende

Sunday

nederdel / isabel marant, skjorte / genbrug, bomber jakke / hm divided, sneakers / isabel marant, beanie / cos

 Sådan så jeg ud i søndags. Her er jeg er på vej i Føtex for at købe ind. Man kan ikke se det, men jeg har totalt ondt i benene, fordi jeg dagen inden var på en lille løbetur. Vi har haft fantastisk vejr i weekenden, så vi besluttede at tage hen på svævebanen. Sønnike cyklede mens manden og jeg var på gå ben. Så fik jeg idéen at det kunne være godt at komme bare lidt i form inden ski ferien. Så jeg løb i stedet for. Det gjorde ikke ondt på dagen, men næste morgen…av av…grundformen er helt på spanden… Jeg skal så meget komme i bedre form hvis jeg skal overleve skiferien og ikke ligne en som som har skidt i bukserne når jeg går.

Nogen som har tips hvordan man hurtigst kommer i ski form – helst nemt og hurtigt? Anyone?

SignaturChau

Del en tanke

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sømandsjakken med nyt udseende