Red Angora Love

The leather pants from Maison Martin Margiela x H&M

Læder er et af mine yndlings materialer. Et materiale jeg ikke bliver træt af og som jeg synes bliver pænere af brug samtidig med at det er lækkert at have på. Pt. er det læder som stille roligt ryger ind i garderoben. Det var et held at jeg fik nappet et par leggings fra MMM x H&M kollektionen online sidste uge. Jeg købte nemlig et par da de kom ud i butikken, tog størrelsen jeg plejer at bruge uden at prøve dem, hvilket vise sig at være en fejl. For da jeg kom hjem og fik dem prøvet var de lige en tand for små. Æv, og i mellemtiden var de udsolgt. Så blev meget glad for at de pludselig dukkede op online.

Venstre er fra H&M Trend – Højre er fra MMM x H&M

H&M størrelser kan svinge ret meget. Jeg plejer at bruge str. 36 i H&M. eksempelvis er mine læder leggings fra Trend i str. 34. (dem som ligger forrest) mens mine MMM x H&M er i str. 38. (bagerst)  Som I kan se er dem fra Trend trods str. 34 større i livet end dem fra MMM til trods for de er 2 numre større. Dem var MMM er også højtaljet, men det gør at de passer mig perfekt. Summa sumarum er dem fra TREND store i størrelsen mens MMM er små i størrelsen. Det er de ihvertfald efter min vurdering. Bedøm selv fra billederne.

Dem fra MMM kollektion er med fødder og meget smalle i benene i forhold til dem fra Trend. Dem fra Trend sidder i allerede til på mine ben, så dem fra MMM skal nærmest smøges på stille og roligt. Hedder det det?

Her i formiddag har jeg været i bio med JP, hans veninde og hendes mor i bio. Vi skal til forpremiere på “Min søsters børn i Afrika” med morgenmad og pandekager. Senere skal vi hjem til dem og hygge. Hav en dejlig lørdag aften!

SignaturChau

10 Kommentarer

 • Ej hvor hyggeligt. Skriv gerne om min søsters børn i afrika er god!

  . http://www.lesoe.bloggersdelight.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Vi fik en super hyggelig eftermiddag. Filmen er rigtig god og meget sjov. Jeg grinte flere gange. Især Mygind og Mille Dinesen er fantastiske. Mille har også det fineste safari outfit efter det andet….det er det jeg lægger mærke til..hi hi.. Jeg vil gerne anbefale den, den er sjov, til tider overdrevet, men god familiefilm med søde dyr.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det lyder som en super hyggelig lørdag 🙂
  Og bukserne – Jeg er max misundelig!! Vil så gerne eje dem fra Trend 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Vi havde en dejlig lørdag med god underholdning og masser af grin. Toppet med sushi ad libitum fra ynglings sushistedet 🙂 både til frokost og aftensmad.

   Bukserne har jeg set online 🙂 jeg er også meget glade for dem.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Har bukserne fra Trend givet sig meget? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Nej, det synes jeg ikke de har. Generelt synes jeg ikke de læder bukser jeg har købt har givet sig. Jeg har 3 par fra H&M og de har holdt formen. Købte også dem fra MMM kollektionen, som jeg ikke har haft på endnu, men tror ikke de vil give sig heller. Jeg har faktisk været ret glad for læder bukserne fra Hm.
   Jeg vil mene at hvis bukserne passer og man ikke føler de er stramme ved køb, så vil de ikke udvide sig. Men det er blot min erfaring. Men det er meget forskelligt med deres størrelser for jeg har købt i både 34, 36 og 38. Så du bliver nødt til at prøve dig frem 🙂

   De røde jeg har her har jeg haft i mere end 2 år og gået en del med og de holder stadig.
   http://thetiger.dk/2013/01/mit-julefrokost-outfit/

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • hej, hvor har du købt de læder leggings til højre?
  Jeg har ledt efter nogen ligende, men dem jeg finde har ikke den der skindende/spejlende farve. 🙂
  Send gerne et link hvis du ved hvor de kan købes. 🙂

  Godt indlæg også! 🙂

  hilsen camilla

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Jeg har købt begge læderbukser i H&M 🙂 de laver altså de bedste synes jeg. Har nemlig købt 2 par af dem tidligere og de holder uden at give knæ.
   Dem du vil have er købt for 5 måneder siden, men jeg så dem for 14 dage siden på hm.com der var ikke mange størrelser tilbage og jeg kan heller ikke finde link til dig derinde.
   Men jeg vil sige hold øje med dem derinde, sommetider dukker deres ting op igen.

   Dejligt du kunne lide indlægget.

   hilsen C

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej igen

   tak for tippet jeg købte nogen i sidste uge i H&M i kolding storcenter til 80 kroner 😀 De er mega fede! 🙂

   hilsen camilla 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Selv tak selvom tippeter gammelt efterhånden 🙂 Fedt du fandt dem – de er super fine 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Red Angora Love