OSLO

I MØNSTER STRIK

strik cardigan/hm, silkeskjorte/2nd hand, nederdel/moss copenhagen, alma støvler/acne

Sådan så jeg ud i mandags på en kold dag, min strik cardi i uld blev hevet frem igen. Det er længe siden den har været på. Den har været meget populær for et par år siden, måske nogen af jer genkender den. Jeg havde faktisk helt glemt den, for den har været pakket ned sammen med andre striktrøjer på loftet. Det er et af ulemperne ved at pakke vintertøjet ned om sommeren, for jeg husker ikke altid at kigge på loftet 🙂 Den blev fundet igen lige før skiferien, da jeg var oppe for at tage skitøjet ned. Men nu husker jeg hvor lækker og varm den er. Så jeg når lige at bruge den inden foråret kommer.

Undskylder for den dårlige billedkvalitet, men det er som om nogen har pillet ved opsætningen af mit kamera. Så mine billeder bliver mørke. Jeg har forsøgt at lysne billederne lidt for at I bedre kan se tøjet. Jeg håber at få tid til at kigge på det og indstille det rigtigt.


SignaturChau

6 Kommentarer

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OSLO