I MØNSTER STRIK

Velour – Tern – Plisseringer

skjorte/zara, nederdel/hm, velour blazer/2nd hand, støvler/tods

Her er jeg i tern, velour og plisseringer i et samlet outfit. Ternene kommer fra skjorten, velour er fra blazer og plisseringer på nederdelen. Velour blazeren er et fund på genbrugen og den har jeg haft i snart 10 år. En ældre sag efterhånden, men stadig fin og intakt.

Et af de bedre og nyere køb af dato er nederdelen. Den har jeg haft på rigtig mange gange og i betragtning af hvad jeg gav for den, er den mere end tjent ind. Den var på her, her og her. Et andet køb som også må siges at være tjent ind er støvlerne fra TODS. De har også reddet mig fra mange skokriser, når vejret ikke har været til sko eller støvler med lædersåler. Og sjovt nok er det TODS som redder mig, TODS, som især er kendt for deres  lækre læder/ruskinds loafers. Heldigvis i dette tilfælde er mine TODS ikke i ruskind/læder, men i det pureste gummi 🙂 med de karakteristiske TODS dutter forneden. De er som støbt til mine fødder og med dem kan jeg gå til verdens ende 😉

SignaturChau

2 Kommentarer

 • Jeg elsker at vi begge to par postet ternet skjorte-blazer looket idag! Og jeg er vild med din version! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Ja, det er lidt sjov at vi begge er ret enig med skjorte-blazer looket. Din version er også super fin 🙂 også meget mig.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I MØNSTER STRIK