ON SNOW

SUNSHINE AND SNOW

brokade guld top/zara, blazer/zara, nederdel/isabel marant, støvler/bianco, ur/michael kors

Håber I alle har haft en skøn weekend. Min gik bl.a. med shoppingtur, ikke til mig, men til JP. Sportsmaster havde nemlig 25% til alle deres medlemskunder.  Så der blev købt nye basket støvler, trøjer og skaljakke alt fra Hummel til den kommende sæson. Især Hummel støvlerne er han stor fan af og de er fast item på shoppinglisten til ham de sidste 3 år. Jeg er selv fan af mærket Hummel, det er sejt drengetøj med spræl og i fine farver. Og indrømmet jeg kan godt lide mærketøj til min dreng, men han har også meget fra H&M. Ligesom med mit eget tøj, så bliver vores tøj blandet med highstreet mærker og lidt dyrere mærker.

Sådan så mit outfit ud i torsdags hvor der var faldet en del sne i løbet af natten og terrassen var dækket af florlet sne. Det smeltede helt væk i løbet af dagen for solen var fremme og bage. Det var simpelthen så dejligt. Tænker tit på hvis man kunne sidde i læ med et fleece tæppe og noget varmt at drikke. Det kunne være lige sagen. Men lige om hjørnet venter en snestorm som lige skal forbi os.

Jeg fandt min brokadetop i skabet her forleden dag,  en ældre sag som  jeg har været meget glad for. Jeg ville nok ikke have købt den i dag udfra devisen at jeg skal holde mig til min shoppeliste. Men jeg er rigtig glad for at den er i min garderobe.  For den er simpelthen god og let at sætte til mine andre ting. Den kan let ændre udtryk afhængig af hvad man sætter til den. Selvom den er med guldbrokade så er den ikke alt for meget til hverdagsbrug, for den er kantet med grå jersey ligesom på min trænings bluse. Elsker kontrasten. Den er god til at give hverdagen lidt glam.

SignaturChau

4 Kommentarer

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ON SNOW