I PUT MY HAT & COAT ON

WHAT´S IN THE WHITE BOX?

Jeg hader selv når bloggere viser en skotøjsæske uden at fortælle hvad det er i… for jeg vil se hvad der er gemmer sig i æsken og helst med det samme. Er ved at dø af spænding over hvad det mon kan være,  især når det er en af mine favorit bloggere. For er det mon det samme som jeg gerne vil have?

Men ikke desto mindre så er der altså lige dette indlæg fra mig 🙂 Det er noget jeg har drømt om i rigtig lang tid og som jeg har fablet om her på bloggen. Jeg havde faktisk lovet mig selv at jeg kun måtte få dem, hvis det lykkedes mig at spare op til dem for de penge jeg får ved at sælge ud. Det er et helt crazy køb, men nu er de mine…yipeee… det er lige før at jeg har ligget søvnløs om natten, bare tanken om at de ikke skulle blive mine… totalt crazy… I know.
Faktisk var hele denne “øvelse” om at spare op til et item, (tror jeg) god for mig. For jeg tænkte mere over mine køb og hvad jeg allerhelst vil have. Hvis ikke det var for dem så var jeg blevet at par ponyskind loafers og skater nederdel rigere. Men nu hvor der var fokus, så var det ikke så svært at undgå fristelsen og lige nu synes jeg heller ikke jeg behøver de 2 sager. Kender I det? Man kan let blive revet med?

Kan I mon gætte hvad der gemmer sig i æsken udover at det er noget til fødderne?

SignaturChau

6 Kommentarer

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I PUT MY HAT & COAT ON