give away - pink stilettos

Snapshots fra ugen

Jeg sad og gik mine billeder igennem og fandt bl.a. de her som er taget i løbet af ugen. Jeg tænkte: hold op det er helt vildt som tiden flyver afsted. Her et par snapsnot fra ugens løb og følger du med på Instagram (chauthetiger), så kan du nok genkende dem 🙂

Vi tog i Tivoli i søndags for at nyde det gode vejr. Det kom dog først senere på dagen.

Solen kom og huen røg. Og jeg havde det alt for varmt i pels. Her et smut forbi Rasmus Klump legepladsen. JP elsker at klatre og drengene legede fangelege.

Drengene var så heldige at finde 2 solstole i solen. De havde frit udsyn til scenen.

Vi var forbi bolsjefabrikken og fik fyldt kræmmerhus med lidt blandet godt.

På vej ud af Tivoli på vej til brunch.

Jeg spiste mig stop mæt i lækker dim sum. Manden bestilte selvfølgelig alt for meget fra menu kortet 🙂 her en af retterne, som er dampet kæmperejer med risdej om. Mums!

NIKE Air Force 1 hvide sneakers, som jeg drømmer om. Jep, har bestemt mig for at det skal være dem fremfor REEBOK Classic.

Mine nye Mary-Jane stiletter 🙂Sådan så jeg ud i sort hvid på Instagram.

Efter Tivoli tur og brunch kørte vi hjem. Så fik vi besøg af JP´s veninde og jeg fik lavet mine første chicken nuggets med en ny ingrediens i huset – nemlig panko som lige skulle prøves af. Skal lige hilse og sige at børnene syntes det var et hit 🙂 så det er ikke sidste gang det bliver lavet i huset.

Jeg udloddede også de her fine hindbær/jordbærfarvet stiletter på bloggens facebook side her. Du kan stadig nå at deltage.

Jeg spiste lækkert mad i Sticks and Sushi sammen med sønnike. Jeg fik min favorit menu og han fik sin. Vi fik en lammekotelet hver og delte en Ebi Panko.
Min bestilling hos hm ankom og deri var denne fine skjortebluse som fluks blev prøvet.

Jeg fik også en fin råhvid sommerkjole med kig til skulderne. Den emmer af festival og bohemian summer, så jeg glæder mig til at bære den med flade lædersandaler.

pt. får vi spist den del jordbær og ærter en masse hjemme på matriklen.

Så er der frugtsalat, som pt. er en favorit dessert. Her er det med jordbær, druer, banan,  æbler, blommer og ananas. Skønt abemad!

Kan I alle have en skøn fredag!

SignaturChau

4 Kommentarer

 • de er så fine de sorte heels!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Jeg er også helt forelsket i de der NIKE Air!!! Simpelthen så flotte 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Jeg er også forelsket i dem. Nu har jeg besluttet at det er dem jeg vil have 🙂 fremfor reebok, selvom de er også er fine.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

give away - pink stilettos