Track with bomber

craving Leather jumpsuit

Denne jumpsuit i læder er så fin og jeg drømmer om den. Den er super flot med bærestykket fortil og især bagtil hvor den går op i ryggen. Den er barnlig med seler og rå samtidigt, fordi den er i læder. Den er ankel kort på modellen, men på mig vil den nok højst sandsynlig være alminde længde. Og det gør ikke spor 🙂 Også er den baggy i looket… ihh den er altså fin. Elsker at den her er stylet med en hvid top og høje sandaler.

Den er iøvrigt fra ZARA og fås her.

SignaturChau

Del en tanke

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Track with bomber