Min første BB cream

it is such a great day!

peblumskjorte/hm, skater nederdel/hm, lak slingback/dolce et gabbana

I dag skinner solen og det er da klart for det er mandens fødselsdag 🙂 Han blev fejret fra morgenstunden af med fødselsdagsboller og chokolade. Han fik JP´s og min gave. Noget han har ønsket sig og som vi selvfølgelig fik testet med det samme. Og det er en fed gave, så det er faktisk noget vi alle kan have glæde af 🙂

I går aftes fik jeg lavet 2 æblekager og slog dej til fødselsdagsboller. Kagerne har han nemlig haft med på arbejdet i dag. Han har inviteret mine forældre og brormand ud og spise i aften. Vi er inviteret på sushi restaurant i København. Juhuu…

På arbejdet ventede 2 lækre pakker….ihh.. elsker pakker også selvom det ikke er min fødselsdag. Har du set dem på Instagram?

Ah..det er en god dag 🙂 Det eneste jeg er lidt ked er at jeg skal sige farvel til selskabet i løbet af aftenen. For jeg skal videre til Aussie Event. Jeg bliver inviteret til en masse event og 9 ud af 10 er jeg nødt til at sige nej tak til. Det er tit midt i arbejdstiden eller også passer det bare ikke ind i min kalender med afhentning af barn efter arbejde og private aftaler. Men dette event passer næsten lige med at middagen slutter og manden synes det er helt ok 🙂

 

SignaturChau

6 Kommentarer

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min første BB cream