The name is Sumac

Tartan on tartan

alt tøj fra Zara, bælte/kirsten schjønning, sandaler/gianvito rossi

I går havde jeg ternet bukser og skjorte på. Jeg kan godt lide at kombinere de to ting sammen, selvom de er af forskellig tern. Kan godt lide det crasher lidt og ikke bliver for ens.  Her synes jeg ikke det gør noget, da begge tern har den grønne farve som basisfarve så man ikke ligner noget fra julens indpakningspapir. Her synes jeg at det bliver langt mere spændende end hvis det var samme stof. Bare min mening. I bund og grund er det bare en skjorte og et par herrebukser. Men for at give det lidt kant vendte jeg min nye ZARA jakke, så den fik et sporty udtryk. Og for at give looket et mere feminint look og mere mig kom de høje sorte sandaler på fødderne. Jeg kan mærke jeg har det godt i det 🙂

Mit hår er efterhånden også blevet langt og kommet over det punkt hvor jeg synes det er er træls. Så jeg har indtil videre besluttet at lade det gro, med mindre jeg lige pludselig får en indskydelse 😉 … cut or no-cut?

SignaturChau

Del en tanke

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The name is Sumac