Wearing black dress

Mønster mix igen

kjole/hm, quiltet jakke/zara, støvler/asos

Kjolen er købt i Japan – havde udset mig den inden vi tog afsted, så den første gang i et magasin. Så var ikke i tvivl da jeg så den hængende i en H&M i Kyoto. Jeg er glad for mønster denne sommer, også synes jeg den har noget isabel marant´ish vibe over sig, virkelig en behagelig kjole i varmt sommervejr. Den quiltet jakke med det fantastiske mønster har været ønsket et stykke tid, men udsolgt alle steder. Men lige pludselig dukker den op på ZARA online og endda på udsalg. Så blev den fluks klikket hjem. Tror den bliver en fave til efteråret og vinteren, hvor jeg vil bruge den indenfor og sætte lidt kulør på og gennem en kold, lang grå vinter. Håber vi får en kold men kort vinter.

Uhhh…det er næsten ikke til at tænke på. Selv kigger jeg lidt på støvler og lurer lidt efter en dynejakke…måske frakke i år. Hvad med Jer, forbereder I vinterens næste køb?

Og til sidst 🙂

Husk nu at stemme på mig til Saint Tropez Friends lige her. Afstemningen slutter i morgen og selvom jeg er tabt på forhånd. Så kunne det nu være sjovt at se hvor mange stemmer der kunne komme ind 😀 Min søde veninde Karen skrev dette om mig lige her :

Stem stem stem. På en voksen pige der tør i en verden hvor der normalt er plads til piger på under 25.
Chau elsker mode og tør at bære den i alle dens afskygninger, selv tøj hvor vi andre har tendens til at rynke næse. Men hun ser bare det moderne og smarte et år inden os andre og DET gør at hun er et stil-ikon som vi bør følge noget mere. Hun er grunden til at JEG nogen gange tør, når tøjet endelig kommer til butikkerne også i en alder af 35 år hvor det meste tøj alligevel er tiltænkt til piger på 20!

Er hun ikke fantastisk? Tak søde <3 – vil blive så glad hvis I gad lægge en stemme på mig her.

SignaturChau

8 Kommentarer

  • Du er en sand mester i at mønstermikse!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det gør næsten lidt ondt at se jakken, for jeg endte faktisk med at returnere min 🙂 Synes bare ikke den sad helt rigtigt på mig, og ærmerne var lidt for stramme. Men fin og sommerlig er den, og kjolen er rigtig fed også!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • thetiger

      æv, du var jo så vild efter den søde – men jeg giver dig ret i at ærmerne føltes stramme. Men min har allerede givet sig en del.
      Jeg er i hvert fald glad for begge dele 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Love it:-)
    Jeg er så vild med kjolen og jakken:-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • thetiger

      Tak søde 🙂 det er også lige din stil.
      Fik du forresten fat i kjolen?

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Desværre ikke, da jeg ikke har set i nogen butikker :-/

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • thetiger

      Det var mærkeligt. Jeg har faktisk ikke set den selv. Den burde da komme til DK

      Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Wearing black dress