Japan - hilsen

Sommer i Danmark

sponsoreret

Så er vi kommet hjem fra den vildeste og mest fantastiske ferie i Japan. Vi var i Tokyo, Osaka, Kyoto, Miajima, Yokohama, Kinkakuji, Hirochima…ja, mange flere steder. Vi har tilbagelagt flere hundreder kilometer med Shinkansen (lyntog 250km/t), deres t-tog, metro og bus. Det er klart den mest “specielle” ferie jeg har været på. Alt var bare too much…på den alt for fede måde. En eksplosion af indtryk. Jeg må derover igen… Det var så fedt. Lige nu er jeg bare mættet af indtryk og gode oplevelser, mad og kulturelle ting at det hele lige skal bundfælle. De af Jer, som følger mig via Instagram har også været på min tur 🙂 og allerede set en del billeder fra turen. Jeg håber løbende at komme med lidt billeder fra turen her på bloggen, men ellers kan de ses på Instagram. Find mig: chauthetiger. I er velkommen til at stille spørgsmål, hvis I har nogen i forbindelse med Japan turen.
Nu er vi hjemme igen i lille Danmark. Ja det føles virkelig sådan efter sådan en tur. Jeg tror virkelig, at jeg for altid er mærket og fremover vil betragte Danmark som en lille andedam. Ikke at det er negativt, men der er så mange ting vi er bagud med herhjemme og alting er så småt her. Min måde at anskue verden har ændret sig. Men hold op, det er også dejligt at vende hjem, hvor ens kære og venner bor. Det er dejligt, at den danske sommer er over os i fuld drøn og vi har bare nydt det hver eneste dag sammen med familie og god mad. Rent driverliv 🙂 Vi var lige hjemme et par dage før vi tog videre til Risskov. Så hjem igen og en lille uge hjemme. JP var på ferie hos mine forældre en lille uge med Tivoli og Bakken tur, inden han selv drog til Risskov og lige nu befinder sig i Risskov inden skolestart. Han har været ude og sejle og set kamp sejlads, hvor han grandkusine fik en sølvmedalje. I går var han i Lego land med sine fætre sammen med bedsteforældre. Den lille purk har virkelig oplevet meget denne sommer. Han har kun været hjemme i 2 dage ellers har han været på farten.

Her et lille uddrag og indblik i min sommerferie.

Min søde svigermor har redt drømmesengen op til mig lige før min ankomst 🙂

Svigerfar har købt nyt udstyr til haven og det nyder JP godt af her i varmen.

JP og jeg fik et par fri billetter til Flying Summerkids. Et rigtigt godt show hvor jeg blev dybt imponeret over alle børn og voksne som var med i showet.
Det var for vildt hvad de kunne med kroppen. Det eneste ufede ved det var at vi sad i et telt hvor der var mindst 35 grader i 🙂 puhaaa…
JP var så heldig at vinde en præmie – selvfølgelig med stor tilfredshed og glæde som kan ses på billedet.

Der holdt lige en flot bil med navnet Lotus, som jeg lige måtte snige mig ind på. Min mand synes den klær mig 😉

Vi har været på stranden i Liseleje og der kom min nye solhat mig til gavn for første gang.
Den er kommet med på en del ture i det danske sommerland og redder mig her i varmen. Købt for sølle 25,- i Føtex.

På badebroen i Risskov hvor der er lavvande og dejligt klart vand. Desværre var der en del brandmænd.

Manden diskede lige op med denne ret da jeg kom hjem en dag. En ret han lige fandt på ud  af den blå luft af div. rester i grøntsagsskuffen, frugtkurven og ude i haven. Salat med en bund af nektariner og mynte, hertil krydret kæmperejer og kammuslinger stegt i smør. Det hele serveret med et kold glas hvidvin og sol på terrassen. Det er livet!! Mums, det smagte godt. Har sagt til ham at den måtte han da gerne lave igen 🙂

Frugtsalat har været sommerens dessert dille hjemme hos os. Her er det med blåbær, nektariner, donut fersken, banan, æble, mango, grønne – og blå druer.
Til det serveres Hansen´s  nougat flødeis til. Bare til manden og jeg 🙂

Ude og shoppe med manden i København inden vi skulle mødes med brormand og kæreste til sushi date. Ude at få det sidste udsalg, her hos Bindesbøl på kgs. Nytorv. Han kom hjem med et habit sæt, 2 par jeans og et par sorte fløjlsbukser. Jeg fik selv en Acne trøje og en NN07 jakke 🙂 det var slet ikke meningen at jeg skulle have noget. Har shoppet rigeligt i Japan og herhjemme. Her er jeg i ny kjole sammen med mit nye Paul Smith bælte i livet (købt i Japan) på fødderne er det IM.JP er ude at se kampsejlads og nyder livet ombord især når hunde Lupi er der.

Manden og jeg havde inviteret mine forældre til hjemmelavede sushi på terrassen. Her er vi kørt ud til Jyllinge havn for at nyde det hyggelig havnemiljø og den sidste sol. Der er her 25 grader og kl. er 20. Det er så dejligt! Den bedste sommer jeg kan mindes vi har haft længe. Jeg er i nyt sæt købt lige før Japan turen.
Er super glad for sættet og det er allerede taget i brug flere gange. På fødderne er det Crocs. Elsker dem, har travet i dem nærmest konstant i Japan.

Det var et lille indblik af min sommer herhjemme. Håber I nyder den lige så meget som mig. Go sommer herfra!

Her finder du tips til hoteller i Danmark.

SignaturChau

Del en tanke

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Japan - hilsen